FME Toelevering Innovatieprijs 2015 Runner-up

We hebben KetenlinK eerder dit jaar aangemeld voor de FME Toelevering Innovatieprijs 2015. Nadat de jury alle inzendingen had beoordeeld, kregen wij eind oktober het nieuws dat KetenlinK was genomineerd als een van de drie finalisten. Tijdens het FME Jaarevent in Mediaplaza in de Jaarbeurs hebben we een pitch verzorgd voor de jury en de geïnteresseerden in het publiek. Helaas hebben we de award niet gewonnen, maar hebben we het toch mooi gebracht tot runner-up!

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Webbing Solutions. Het ligt in onze aard en in de aard van onze klanten. Veel van onze klanten komen bij ons terecht, omdat men hun eigen innovatieve ideeën (nog) niet kan onderbrengen binnen de inrichting van hun standaard Business Software. Met onze oplossingen is dit wel mogelijk! Tijdens dergelijke projecten brengen we natuurlijk ook onze eigen ervaring en input mee, wat resulteert in prima oplossingen.

KetenlinK is een standaard, online platform voor ketenintegratie dat door Webbing Solutions specifiek voor onze klanten in de MKB maakindustrie is ontwikkeld. Dit hebben we kunnen doen door de ervaring die we hebben opgedaan tijdens specifieke integraties tussen onze klanten en hun grootste klanten. Wat wij zagen was dat de grootste klanten gebruik kunnen maken van grote platformen, zoals Ariba. Prima geregeld aan die kant, maar voor het MKB bestaat dit nog nauwelijks. Dus…

Al met al een fantastische waardering voor onze manier van werken en de inspanningen die we hebben geleverd!