Deelname Webbing Solutions aan FME Jaarevent 2016

Op maandag 14 november neemt Webbing Solutions deel aan het FME Jaarevent 2016 met ons online B2B platform KetenlinK. Met KetenlinK was Webbing Solutions op het event van vorig jaar nog genomineerd voor de FME Innovatieprijs 2015. In 2015 was KetenlinK nog nieuw, nu zijn we inmiddels een jaar verder.

KetenlinK is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Met KetenlinK kunt u de bedrijfsprocessen van uw bedrijf integreren met die van uw klanten of leveranciers door op een gestructureerde wijze informatie of berichten uit te wisselen. Denk hierbij aan orders, forecasts, facturen, voorraadstanden etc. etc. 

In de Innovation Corner op het event kunt u een korte presentatie zien van KetenlinK. We zijn zelf natuurlijk ook de hele dag aanwezig, dus u kunt contact met ons zoeken met een telefoontje of een Whatsapp bericht aan Dave Rullens op: 06 – 11 761 651. Natuurlijk kunt u op de websites van Webbing Solutions en KetenlinK ook meer informatie vinden.

Webbing Solutions is met KetenlinK en haar andere webapplicaties Smart Industry Ambassadeur en loopt in die rol voorop om bedrijven beter gebruik te laten maken van bestaande ICT middelen en Business Software zoals ERP en PDM.