Business Software Event 2015

Op 1 december 2015 heeft Webbing Solutions zich voor het eerst gepresenteerd op een beurs: hetBusiness Software Event 2015. Hier hebben wij KetenlinK voor het eerst presenteren aan een groot publiek, namelijk de maakindustrie van Nederland.

Webbing Solutions richt zich steeds meer op online B2B oplossingen en ketenintegratie. In de laatste 3 jaar hebben we een aantal succesvolle integraties gerealiseerd voor een aantal onze klanten. Onze klanten werden door hun klanten gevraagd om voortaan volledig automatisch met Ariba (HP, Insight, ASML, Volvo) te gaan werken voor het automatisch en beveiligd versturen en ontvangen inkooporders, facturen, forecasting etc. Dit waren echter steeds projecten met een flink stuk maatwerk. De ervaring en ideeën die we daar hebben opgedaan heeft geleid tot de beslissing om in eigen beheer een standaard online platform te ontwikkelen voor ketenintegratie: KetenlinK.

We hebben niet alleen veel belangstelling gehad op die dag voor KetenlinK, maar ook voor onze andere webapplicaties en oplossingen. De belangstelling voor klantspecifieke oplossingen blijft nog steeds groot. Natuurlijk is er het besef dat men moet waken voor maatwerkoplossingen, maar vaak is men toch op zoek naar een oplossing voor specifiek probleem of het verbeteren van een proces dat niet lekker loopt. Webbing Solutions heeft de ervaring, goede referenties en een prettige werkwijze. Automatiseren blijkt dan toch mensenwerk, want dat zijn weer bepalende factoren gebleken om het vertrouwen op te bouwen om met ons het gesprek aan te gaan.