Scanapplicatie voor nieuwe reinigingsstraat Frencken Europe

Mobiele Scanapplicatie

Webbing Solutions gaat voor Frencken Europe uit Eindhoven een mobiele scanapplicatie maken die zal worden gebruikt bij de nieuwe ultrasone reinigingsstraat van UCM. Door het scannen van barcodes een aantal logistieke handelingen geregistreerd:

  1. welke producten of artikelen na het picken klaar staan om de reinigingsstraat in gaan, en
  2. welke producten of artikelen nu netjes gereinigd bij het verlaten van de reinigingsstraat klaar zijn om gebruikt te mogen worden in het verdere productieproces.

Alle data wordt rechtstreeks in de Oracle database geboekt van het Glovia ERP pakket. Op deze manier heeft Frenken te allen tijde actueel en accuraat inzicht in de locatie van artikelen en de status van hun productieorders.

Er zal gebruik gemaakt gaan worden van mobiele handscanners van het merk Zebra (voorheen Symbol), zodat de productiemedewerkers makkelijk, snel en nauwkeurig kun werk kunnen doen, zonder dat ze extra naar een vaste PC te hoeven lopen voor het registreren van de handelingen. 

Over Frencken Europe

Al meer dan 65 jaar is Frencken Europe internationaal werkzaam voor klanten in de medische, halfgeleider, analytische en industriële automatiseringsmarkten. Frencken stelt zijn klanten in staat hun innovatie te versnellen, hun processen te vereenvoudigen en zich te focussen op hun kernactiviteiten. E.e.a. door het aanbieden van ontwerp, ontwikkeling en volledige productie van complexe en geavanceerde modules en producten op basis van precisie mechanica, elektronica en software die deels in huis worden geproduceerd en deels door hoogwaardige en betrouwbare leveranciers worden geleverd.

Link: Frencken Europe, onderdeel van de Frencken Group