Vacatures en stageplaatsen

Werken bij Webbing Solutions

Werken bij Webbing Solutions betekent dat je samen met je collega’s en met de klant werkt aan het verbeteren van de bedrijfsvoering van de klant én aan het verbeteren van je eigen kwaliteiten. Bij onze projecten heb je als ontwikkelaar vaak direct contact met de klant en help je de klant om met onze eigen oplossingen meer te halen uit hun bestaande business software, zoals ERP en PDM. Daarnaast zijn we als Smart Industry Ambassadeur ook actief in Supply Chain oplossingen voor ketenintegratie.

Ons groeiend aantal klanten (inmiddels bijna 100) in de maakindustrie waardeert ons vooral op onze flexibiliteit, onafhankelijkheid en onze manier van samenwerken.

vacatures webbing solutions

Vacatures

Om de volgende stap in onze groei te kunnen zetten willen we ons vaste team gaan uitbreiden. We zijn op zoek naar enthousiaste ontwikkelaars / developers met een relevante HBO opleiding die ons komen versterken. Ben je student en op zoek naar een leuke en interessante stageplaats of afstudeeropdracht, lees dan zeker even verder voorbij de vacatures.

Vind je een van de vacatures interessant, herken je jezelf in het type persoon waar wij naar op zoek zijn of wil je graag wat meer informatie, neem dan gerust even contact met ons op via: info@webbingsolutions.nl. Stuur ons je CV, vergezeld van je motivatiebrief / mail, zodat wij meteen alle informatie bij de hand hebben.

Aquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

stageplaats afstudeerplaats webbing solutions

Stage lopen of afstuderen

Door het aanbieden van stageplaatsen willen jou een kans geven om het vak van ontwikkelaar / developer in de praktijk te leren kennen. Bij Webbing Solutions kun je drie soorten stages lopen: een meeloopstage, een onderzoeksstage en een afstudeerstage. Bij een meeloopstage werk je als ontwikkelaar mee met ons team aan de lopende projecten van klanten of aan interne werkzaamheden van onze eigen standaard oplossingen. Bij een onderzoeksstage werk je zelfstandig een specifieke vraag of thema uit. Bij een afstudeerstage, schrijf je een scriptie die toegevoegde waarde heeft voor Webbing Solutions.

Studierichtingen en niveau

Met regelmaat zijn er mogelijkheden voor HBO Informatica studenten. Ook voor studenten in een richting van Technische Bedrijfskunde of Marketing zijn er mogelijkheden, maar dan alleen voor een onderzoekstage of afstudeerstage. Helaas hebben we geen mogelijkheden om een maatschappelijke stage of snuffelstage voor middelbare scholieren aan te bieden.

Webbing Solutions biedt jou een interessante en gevarieerde werkplek in een klein team. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding. 

Ons kantoor in Dongen is prima bereikbaar met het openbaar vervoer: er is een bushalte op 50 meter, dus dat is prima te lopen. Vanaf het centraal station in Tilburg rijdt er 4x per uur een bus en ben je met 25 minuten reizen hier.

Wil je informeren naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via: info@webbingsolutions.nl.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.