Aankondiging Smart Industry Jaarevent 2016

De industrie van de toekomst is nu! Er is geen ontkomen meer aan de radicale verandering die aan de gang is. Wilt u weten hoe u mee kunt in de digitale revolutie en versneld profiteert van de kansen van Smart Industry? Laat u dan verrassen op 4 februari 2016 en doe mee in Theater Orpheus Apeldoorn.

Webbing Solutions zal aanwezig zijn op de Smart Markt. Hier presenteren zo’n 20 bedrijven wat er allemaal mogelijk is met “state of the art technolgy” op het gebied van proces- en productieautomatisering en het slimmer samenwerken in de keten.

Wij zullen er een live demo verzorgen van ons Inkoopportaal in combinatie met KetenlinK. Met het Inkoopportaal laten we u zien hoe u alle inkoop gerelateerde informatie kunt delen met uw leveranciers, zoals offerteaanvragen, inkooporders, orderbevestigingen en facturen. Maar ook integratie met engineering / PDM, zodat iedere partij altijd beschikt over dezelfde tekeningen in de juiste revisie.

Door het Inkoopportaal uit te breiden met KetenlinK, kunt u bovendien al die informatie slim en geautomatiseerd uitwisselen met uw leveranciers. Zonder maatwerk bij u of bij uw leveranciers. Hiermee optimaliseert u niet alleen uw inkoopproces, maar ook het proces bij uw leverancier.

Loop eens bij ons langs op de Smart Markt om onze oplossingen te bekijken. In onze rol van Smart Industry ambassadeur kunnen wij ook uw bedrijf, groot of klein, goed voorbereid de toekomst in helpen.